Міжнародний семінар “Смертність у країнах колишнього СРСР. П’ятнадцять років після розпаду: що змінилося?” - Фойгт, О.А.; Клименко, Ю.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
12–14 жовтня 2006 року у м. Києві відбудеться міжнародний семінар “Смертність у країнах колишнього СРСР. П’ятнадцять років після розпаду: що змінилося?”.
Метою семінару, в якому братимуть участь дослідники як із країн, що виникли на території колишнього СРСР, так і працюючі за межами регіону, є пролити світло на зміни вікової смертності, очікуваної тривалості життя, динаміки й ролі основних причин смерті, а також соціальних, культурних і географічних розходжень.