Потенціал швидкості стаціонарного руху в каналі системи двох одиничних джерел - Стеценко, О.Г. (Прикладна гідромеханіка, 2016)
Одержано аналітичний розв'язок для потенціалу швидкості течії, генерованої стаціонарно рухомою системою двох одиничних джерел, симетрично розміщених відносно вертикальної площини симетрії каналу з прямокутною формою поперечного перерізу. Получено аналитическое решение для потенциала скорости течения, генерируемого стационарно движущейся системой двух единичных источников, симметрично расположенных относительно вертикальной плоскости симметрии канала с прямоугольной формой поперечного сечения. An analytic solution for flow velocity potential generated by a stationary moving system of two singular sources symmetrically located with respect to a vertical plane of symmetry of a channel of rectangular cross section is obtained.