Міжнародна науково-практична конференція “Людський розвиток в Україні: проблеми та перспективи” - Лісогор, Л.С.; Клименко, Ю.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
3 жовтня 2006 року у м. Києві відбудеться міжнародна науково-практична конференція “Людський розвиток в Україні: проблеми та перспективи”.