Электронный научный семинар - Гейдаров, П.Ш. (Наука та інновації, 2015)
Приведены структура и схема организации электронного научного семинара, позволяющего обеспечить высокий уровень качества и объективности при оценке научных работ, в частности диссертаций. Рассмотрены также условия реализации системы электронного научного семинара. Наведено структуру й схему організації електронного наукового семінару, що дозволяє забезпечити високий рівень якості та об’єктивності роботи семінару при оцінці наукових праць, зокрема дисертацій. Розглянуто також умови реалізації системи електронного наукового семінару. The structure of electronic scientific seminar, which provides a high level of quality of the objectivity in the evaluation of scientific papers, including dissertations, is described. Conditions for the implementation of electronic scientific seminar are also considered.