Система електрозабезпечення експериментального будинку типу 0-енергії (площею 300 м²) на основі використання відновлюваних і альтернативних джерел енергії - Басок, Б.І.; Бєляєва, Т.Г.; Божко, І.К.; Недбайло, О.М.; Новіков, В.Г.; Хибина, М.А. (Наука та інновації, 2015)
Наведено результати розробки та впровадження системи електрозабезпечення експериментального будинку типу
0-енергії на основі використання відновлюваних та альтернативних джерел енергії. Розроблено CDF-модель, за допомогою якої визначені оптимальні умови для розміщення вітрових енергетичних установок в межах забудови. Представлены результаты разработки и реализации системы электроснабжения экспериментального дома типа
0-энергии на основе возобновляемых и альтернативных
источников энергии. Разработана CDF-модель для определения оптимальных условий для размещения ветровых
энергетических установок в пределах застройки. The results of the development and implementation of
the power supply system of the experimental zero-energy
building based on renewable and alternative energy sources
are presented. CDF-model to determine the optimal conditions
for the deployment of wind energy installations within the building limits is developed.