Діагностична система бездротової передачі сигналів акустичної емісії для моніторингу об’єктів нафтогазового комплексу - Скальський, В.Р.; Почапський, Є.П.; Клим, Б.П.; Сімакович, О.Г.; Толопко, Я.Д.; Великий, П.П.; Долішній, П.М. (Наука та інновації, 2016)
Запропоновано структуру діагностичної 8-канальної системи бездротової передачі акустико-емісійної інформації під час моніторингу об’єктів тривалої експлуатації. Наведено результати розробки програмно-алгоритмічного
забезпечення для апаратної частини системи і для персонального комп’ютера, який здійснює управління системою
та постобробку акустико-емісійної інформації. Наведено основні технічні характеристики системи. Предложена структура диагностической 8-канальной
системы беспроводной передачи акустико-эмиссионной
информации во время мониторинга объектов длительной эксплуатации. Представлены результаты разработки
программно-алгоритмического обеспечения для аппаратной части системы и для персонального компьютера, осуществляющего управление системой и постобработку акустико-эмиссионной информации. Приведены
основные технические характеристики системы. The structure of diagnostic 8-channel system for wireless
transfer of acoustic emission information during monitoring
the objects of long operation is revealed. The results
of the development of algorithmic software for hardware
system and personal computer, which performs system
control and post-processing of acoustic emission information.
are presented. The basic specifications of the system are described.