Комплексний демографічний прогноз України на період до 2050 р. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
Огляд монографії: Лібанова Е.М., Макарова О.В., Пирожков С.І., Власенко Н.С., Позняк О.В., Стельмах Л.М., Швидка Г.Ю., Шевчук П.Є.. Комплексний демографічний прогноз України на період до 2050 року. – К.: Український центр соціальних реформ, 2006.–138с.