До 100-річчя з дня народження лауреата державної премії України в галузі науки і техніки професора І.Б. Мізецької (Оптоэлектроника и полупроводниковая техника, 2011)
У 2011 році минає 100 років від дня народження видатного українського вченого в галузі хімії напівпровідників та напівпровідникового матеріалознавства, доктора хімічних наук, професора, лауреата Державної премії УРСР у галузі науки і техніки Ірини Борисівни Мізецької.