Вітаємо ювіляра! (Оптоэлектроника и полупроводниковая техника, 2016)
21 липня 2016 року виповнилось 90 років відомому вченому академіку НАН України, Заслуженому діячеві науки і техніки України, Лауреату Державних премій України та СРСР, доктору технічних наук, професору Сергію Васильовичу Свєчнікову. In July 21, 2016 we celebrated 90 years of the known scientist, Academician of National Academy of Sciences of Ukraine, Honored Scientist of Ukraine, laureate of the State Prizes of Ukraine and the USSR, Doctor of Technical Sciences, Professor Sergei Vasilievich Svechnikov.