Комплекс інформаційної підтримки дослідження надійності роботи оператора систем неперервної взаємодії в умовах підвищеної ситуаційної напруги - Аралова, Н.І. (Наука та інновації, 2016)
Для дослідження надійності роботи оператора в умовах підвищеної ситуаційної напруги пропонується модель
ланцюга зі слабкою ланкою, зокрема програмний комплекс для дослідження надійності роботи водіїв військового
транспорту та льотчиків при роботі в умовах підвищеної ситуаційної напруги. Для исследования надежности работы оператора в условиях повышенного ситуационного напряжения предлагается модель цепи со слабым звеном, в частности программный комплекс для исследования надежности работы водителей военного транспорта и летчиков при работе
в условиях повышенного ситуационного напряжения. To research the reliability of operator work in the conditions
of an increased situational stress the model of chain
with a weak link is offered. Program complex is offered to
study the work reliability of military transport drivers and
pilots in the conditions of increased situational stress.