Вітаємо ювіляра Є. П. Качан (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
Декан факультету економіки та управління тернопільського національного економічного університету , завідувач кафедри управління персоналом і регіональної економіки, професор Євген Петрович Качан