ІV Всесвітній конгрес сімей у Варшаві - Слюсар, Л.І. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2007)
11–13 травня 2007 року у Варшаві (Польща), відбувся ІУ Всесвітній конгрес сімей, тобто зустріч 3300 учасників із різних країн світу, які представляли різні організації, установи, наукові центри, громадські рухи, і яких об’єднувала спільна мета – протистояти деструктивним процесам, що руйнують сім’ю як фундаментальний соціальний інститут, від благополуччя якого залежить майбутнє всього людства.