Розробка інтегрованої системи періодичних наукових видань на основі OJS - Кудим, К.О.; Резніченко, В.А.; Новицький, О.В.; Проскудіна, Г.Ю.; Овдій, О.М. (Проблеми програмування, 2015)
Розглянуті основні можливості та особливості вільно розповсюдженої системи з відкритим програмним кодом OJS як платформу побудови системи керування і електронної публікації наукових журналів. Ця система дозволяє видавцям з мінімальними витратами розгортати потужні та багатофункціональні журнальні Web-сайти, що орієнтовані на повний життєвий цикл наукових журналів, а також значно полегшує їх представлення у міжнародних аналітичних базах даних, наприклад таких, як Scopus.