Анализ эффективности параллельных технологий - Буза, М.К. (Штучний інтелект, 2015)
В статье исследованы технологии MPI и OpenMP на предмет повышения скорости обработки данных. Представлен и проанализирован интегральный подход к построению параллельных технологий. Приведены оценки ускорения и эффективности используемых технологий раздельно и предложенной интегральной технологии. У статті досліджено технології MPI і OpenMP на предмет підвищення швидкості обробки даних. Представлений і проаналізований інтегральний підхід до побудови паралельних технологій. Наведено оцінки прискорення та ефективності використовуваних технологій роздільно і запропонованої інтегральної технології. In the article the MPI and OpenMP technology for increasing the speed of data processing was investigated. Presented and analyzed an integrated approach to the construction of parallel technologies. The estimations of the acceleration and efficiency used separately and the proposed integrated technologies.