Зменшення накладних видатків реконфігурації в реконфігурованих обчислювальних системах - Луцький, Г.М.; Клименко, І.А. (Штучний інтелект, 2015)
Запропоновано нові засоби реконфігурації, що дозволяють мінімізувати накладні видатки реконфігурації, забезпечуючи підвищення продуктивності динамічно реконфігурованих обчислювальних систем. Запропонований метод повторного використання апаратних ресурсів функціональних блоків, забезпечує інтенсивне прискорення реконфігурації за рахунок видалення всієї непродуктивної складової часу реконфігурації. Предложены новые средства реконфигурации, которые позволяют минимизировать накладные расходы реконфигурации, обеспечивая повышение производительности динамически реконфигурируемых вычислительных систем. Предложенный метод повторного использования аппаратных ресурсов функциональных блоков обеспечивает интенсивнее ускорение реконфигурации за счет удаления всей непродуктивной составляющей времени реконфигурации. The new means of the reconfiguration is proposed that to minimize overheads reconfiguration and to provide improved performance dynamically reconfigurable systems. The proposed reusing hardware resources method of function blocks provides an intensive acceleration reconfiguration by removing all the overhead part-time reconfiguration.