Модель паралелізації невід'ємної факторизації розріджених матриць надвеликої розмірності - Насіров, Е.М. (Штучний інтелект, 2015)
У роботі описано побудову моделі паралелізації обчислення невід’ємної факторизації розріджених матриць надвеликої розмірності. Реалізації запропонованих моделей були порівняні в обробці надвеликої матриці. В работе описано построение модели параллелизация вычисления неотрицательной факторизации разреженных матриц сверхбольшой размерности. Реализации предложенных моделей были сравнены в обработке сверхбольшой матрицы. This paper proposes parallel methods of non-negative huge sparse matrix factorization. The implementation of proposed methods was tested and compared on huge matrix