Розробка та впровадження блоґу вчителя засобами мережевих технологій - Алєксєєва, Г.М. (Штучний інтелект, 2015)
Розкриваються деякі аспекти використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій засобами системи керування вмістом (CMS) WordPress. Представляється розробка та впровадження блоґу вчителя загальноосвітнього навчального закладу. Раскрываются некоторые аспекты использования современных информационно- коммуникационных технологий средствами системы управления содержимым (CMS) WordPress. Представляется разработка и внедрение блога учителя общеобразовательной школы. Reveals some aspects of the use of modern information and communication technologies means content management system (CMS) WordPress. It is the development and introduction of the blog a high school teacher.