Мистецтво політичного аналізу - Головатий, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
Рецензія на посібник: Теорія і практика політичного аналізу: Навч. посіб. / За заг. ред. О. Л. Валевського, В. А. Ребкала. – К.: Міленіум, 2003. – 228 с.