9-та Міжнародна виставка "LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hі-Tech" (Наука та інновації, 2016)
Від 18 до 20 жовтня 2016 року в ВЦ «КиївЕкспоПалаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б) відбулась ІХ Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HITECH — головна подія лабораторної індустрії.