До словника ситуаційного управління - Малишев, О.В. (Математичні машини і системи, 2017)
Огляд стану речей, пов’язаних з ситуаційним управлінням, зокрема, наукові публікації, відомості про практичне застосування тощо, приводить до висновку, що феномен ситуаційного управління потребує чергового систематичного розгляду. Спробу такого розгляду зроблено у даній роботі з урахуванням багатьох чинників. Результат розгляду оформлений у вигляді сукупності взаємопов’язаних термінів, що можуть застосовуватися у даній предметній області. Обзор состояния дел, связанных с ситуационным управлением, в частности, научные публикации, сведения о практическом применении и т.д., приводит к выводу, что феномен ситуационного управления требует очередного систематического рассмотрения. Попытку такого рассмотрения сделано в данной работе с учетом многих факторов. Результат рассмотрения оформлен в виде совокупности взаимосвязанных терминов, которые могут применяться в данной предметной области. Review of cases of situational management, in particular, scientific publications, information on the practical application, etc., leads to the conclusion that the phenomenon of situational management requires regular systematic review. The attempt of such a review is done in this paper, taking into account many factors. The result of the consideration issued in the form of a set of related terms that may be used in a given subject area.