Структурна організація і термомеханічні властивості нанокомпозитів, сформованих з інтерполіелектроліт-металічних комплексів пектин–Cu²⁻–П4ВП - Демченко, В.Л. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2016)
Методами ширококутової рентґенографії і термомеханічної аналізи досліджено структурну організацію і термомеханічні властивості нанокомпозитів, сформованих із інтерполіелектроліт-металічних комплексів (ІПМК). Методами широкоугловой рентгенографии и термомеханического анализа исследованы структурная организация и термомеханические свойства нанокомпозитов, сформированных из интерполиэлектролит-металлических комплексов (ИПМК). Using the wide-angle X-ray method and thermomechanical analysis method, the structure and thermomechanical properties of nanocomposites formed from interpolyelectrolyte–metal complexes (IMC) are investigated.