Structural Relaxation of the Iron–Copper–Carbon Nanotubes Materials After Mechanochemical Activation - Revo, S.L.; Boshko, O.I.; Dashevskyi, M.M.; Ivanenko, K.O. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2016)
The processes of the defects’ accumulation and relaxation in the nanocomposite materials of Fe (80 wt.%) and Cu (20 wt.%) powders with a small addition of the multiwall carbon nanotubes (from 0.5 to 2 vol.%) are studied. В роботі досліджено процеси накопичення дефектів і їх релаксацію в нанокомпозиційному матеріялі з порошків Fe (80 мас.%) і Cu (20 мас.%) з додаванням невеликої кількости багатостінних вуглецевих нанотрубок (від 0,5 до 2 об.%). В работе исследованы процессы накопления дефектов и их релаксация в нанокомпозиционном материале из порошков Fe (80 масс.%) и Cu (20 масс.%) с добавлением небольшого количества многостенных углеродных нанотрубок (от 0,5 до 2 об.%).