Круглий стіл “Проблеми реформування та виконання державного замовлення на підготовку фахівців, науково-педагогічних та робітничих кадрів” - Ільїч, Л.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
14 листопада 2006 року Комітет Верховної Ради з питань науки і освіти провів Круглий стіл з обговорення проблем реформування та виконання державного замовлення на підготовку фахівців, науково-педагогічних та робітничих кадрів. У його роботі взяли участь представники Секретаріату Президента України, народні депутати України, керівники міністерств освіти і науки , праці та соціальної політики, економіки, фінансів , Рахункової палати України, фахівці інших зацікавлених центральних органів виконавчої влади та провідних вищих навчальних закладів України.