Міжнародна науково-практична конференція “Демографічний розвиток України та пріоритетні завдання демографічної політики” (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2005)
20–21 жовтня 2005 року в Києві відбулася Міжнародна науково-практична конференція “Демографічний розвиток України та пріоритетні завдання емографічної політики,” організована Інститутом демографії та соціальних досліджень НАН України, Київським національним економічним університетом МОН України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Державним комітетом статистики України.