Вірусні гепатити і рак печінки М.А. Андрейчин, В.І. Дрижак, О.В. Рябоконь, В.С. Копча (2010) ТДМУ: Укрмедкнига. - Білинський, Б.Т. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2010)
Тернопільські вчені і видавці порадували українську медичну громадськість новою цікавою книгою про рак печінки і вірусні гепатити. Важко знайтив сучасній медицині тему більш актуальну для дуже широкого кола фахівців. Вірусні гепатити парентерального шляху передачі набули поганої слави як наслідок помилок при переливанні крові, необережності при операціях, супутня патологія при інфікуванні наркоманів і т. п. Гепатити стають професійною хворобою медиків. Відомо, що вірусна інфекція, яка зумовлює гострі гепатити, в значному відсотку випадків хронізується, спричиняє розвиток цирозу, дає початок первинному раку печінки. Сказаного достатньо, щоб вважати появу рецензованої книжки своєчасною, потрібною і актуальною. Автори, серед яких є інфекціоніст, онколог, морфолог, імунолог зуміли підійти до проблеми з мультидисциплінарної точки зору і тому створили сучасну ґрунтовну науково-практичну розробку.