Профілактика інфекційно-запальних ускладнень постцитостатичної мієлосупресії у хворих на гостру лейкемію - Третяк, Н.М.; Басова, О.В.; Рибальська, А.П.; Горяінова, Н.В.; Федоровська, О.О. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2008)
У роботі розглядаються питання щодо профілактики інфекційнозапальних ускладнень у пацієнтів із гострою лейкемією. Це досягається за рахунок етіотропної антибіотикотерапії, корекції дисбактеріозу кишечнику пробіотиком, застосування гранулоцитарних колонієстимулюючих факторів. The questions of prophylaxis of infectiously inflammatory complications of patients with acute leukemia are examined in work. It is achieved due to the following: etiotropic antibiotic therapy, correction dysbacteriosis to the intestine of probiotics, using of granulocytes colony stimulating factors.