Оцінка достовірності результатів аналізу перехресного впливу при розв’язанні задач технологічного передбачення - Пилипенко, Д.Є. (Навчально-науковий комплекс "Інститут прикладного системного аналізу" НТУУ "КПІ" МОН та НАН України, 2008)
Досліджено дію якісних властивостей вхідних даних на результати використання методу аналізу перехресного впливу. Запропоновано методологію розрахунку коефіцієнта достовірності результатів його використання. Исследовано воздействие свойств входных данных на результаты использования метода анализа перекрестного влияния. Предложена методология расчета коэффициента достоверности результатов его использования. The influence the input information properties on the cross impact method results is analyzed and a methodology for calculation of the method validity coefficient is proposed.