Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів
Saved in:
| Date: | 2008 |
|---|---|
| Main Author: | Головня, Ю.І. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2008
|
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/12047 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів / Ю.І. Головня // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 2. — С. 231-237. — Бібліогр.: 6 назв. — укp. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineSimilar Items
-
Завдання, принципи і методи управління підприємствами з перероблення сільськогосподарських продуктів
by: Головня, Ю.І.
Published: (2008) -
ІМІДЖОВА СКЛАДОВА ЗРОСТАННЯ КОНКУРЕНТНОГО СТАТУСУ ПІДПРИЄМСТВА
by: Павловська, Людмила, et al.
Published: (2019) -
Резерви розвитку конкурентного потенціалу підприємств
by: Ярема, Я.Р.
Published: (2011) -
УДОСКОНАЛЕННЯ МЕНЕДЖМЕНТУ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
by: Масюк, Ю. В., et al.
Published: (2022) -
Моделювання інноваційної складової конкурентного розвитку промислових підприємств
by: Меліхов, А.А.
Published: (2014)