Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів
Збережено в:
| Дата: | 2008 |
|---|---|
| Автор: | Головня, Ю.І. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2008
|
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/12047 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів / Ю.І. Головня // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 2. — С. 231-237. — Бібліогр.: 6 назв. — укp. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Завдання, принципи і методи управління підприємствами з перероблення сільськогосподарських продуктів
за авторством: Головня, Ю.І.
Опубліковано: (2008) -
ІМІДЖОВА СКЛАДОВА ЗРОСТАННЯ КОНКУРЕНТНОГО СТАТУСУ ПІДПРИЄМСТВА
за авторством: Павловська, Людмила, та інші
Опубліковано: (2019) -
Резерви розвитку конкурентного потенціалу підприємств
за авторством: Ярема, Я.Р.
Опубліковано: (2011) -
УДОСКОНАЛЕННЯ МЕНЕДЖМЕНТУ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
за авторством: Масюк, Ю. В., та інші
Опубліковано: (2022) -
Моделювання інноваційної складової конкурентного розвитку промислових підприємств
за авторством: Меліхов, А.А.
Опубліковано: (2014)