Thermodynamics of intercalated layer crystals at low temperatures - Tovstyuk, N.K. (Condensed Matter Physics, 2001)
On the base of Anderson type model the density of electron states in the intercalated
layer crystal is obtained. Thermodynamic stability depending on:
band width, lamination degree, intercalant energy state and renormalized
electron mixing, caused by intercalation, is analyzed. На основі моделі типу моделі Андерсона отримано густину електронних станів інтеркальованого шаруватого кристалу. Досліджується термодинамічна стабільність кристалу залежно від ширини дозволеної зони, ступеня шаруватості, енергетичного стану інтеркалянта і
викликаної інтеркаляцією зміни параметра електронного перемішування.