Особливості транскордонного співробітництва: методичні аспекти регіональної політики розвитку - Борецька, Н.П.; Фокіна-Мезенцева, К.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У роботі розглянуті особливості транскордонного соціально-економічного співробітництва в контексті методичних аспектів регіональної політики розвитку. Представлені можливості використання регіоналізації в рамках процесу структуризації економічної території. Сформульовані принципи формування етапів розробки регіональної стратегії транскордонного співробітництва. В работе рассмотрены особенности трансграничного социально-экономического сотрудничества в контексте методических аспектов региональной политики развития. Представлены возможности использования регионализации в рамках процесса структуризации экономической территории. Сформулирован принцип формирования этапов разработки региональной стратегии трансграничного сотрудничества.