Электронная структура и магнитные свойства сплавов RNi₅₋xCux (R = Y, La, Ce) - Гречнев, Г.Е.; Логоша, А.В.; Свечкарев, И.В.; Кучин, А.Г.; Куликов, Ю.А.; Korzhavyi, P.A.; Eriksson, O. (Физика низких температур, 2006)
Проведено исследование электронной структуры и магнитных свойств сплавов RNi₅₋xCux
(R = Y, La, Ce). Изучено влияние замещения никеля медью на особенности зонной структуры
и поведение магнитной восприимчивости этих сплавов. Проведен анализ электронных состояний и взаимодействий, ответственных за магнитные свойства сплавов RNi₅₋xCux. Проведено дослідження електронної структури та магнітних властивостей сплавів
RNi₅₋xCux (R = Y, La, Ce). Вивчено вплив заміщення нікеля міддю на властивості зонної
структури та поведінку магнітної сприйнятливості цих сплавів. Проведено аналіз електронних
станів та взаэємодій, що відповідають за магнітні властивості сплавів RNi₅₋xCux. The electronic structure and magnetic properties
of RNi₅₋xCux (R = Y, La, Ce) alloys have
been studied. The effect of nickel substitution
with copper on band structure features and magnetic
susceptibility behavior in these alloys is investigated.
The analysis of the electronic states
and interactions responsible for the magnetic properties
of RNi₅₋xCux alloys is carried out.