Інфраструктурні чинники розвитку товарних агроринків - Лисюк, В.М.; Ярмоленко, О.Б. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Стаття містить результати досліджень, що присвячені сучасному стану, проблемам і шляхам розвитку інфраструктурного сектору українського ринку сільськогосподарської продукції. Статья содержит результаты исследований, посвященные современному состоянию, проблемам и путям развития инфраструктурного сектора украинского рынка сельскохозяйственной продукции.