Регіональні форми малого підприємництва: особливості формування та розвитку - Гамзін, О.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Досліджуються регіональні форми малого підприємництва, особливості його формування та розвитку в Україні. Розглядається регіональна структура малого підприємництва за видами економічної діяльності, проведений аналіз тенденцій розвитку інноваційних і промислових малих підприємств. Исследуются региональные формы малого предпринимательства, их особенности формирования и развития в Украине. Рассматривается региональная структура малого предпринимательства по видам экономической деятельности, проведен анализ тенденций развития инновационных и промышленных малых предприятий.