Генезис розвитку методології дослідження ресторанного сектора економіки - Шубін, О.О.; Антонова, В.А. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглядаються проблеми оцінки стратегічного розвитку, пропонуються сучасні підходи в ресторанному бізнесі до вибору методів аналізу й діагностики, що ґрунтуються на конкретних цілях і різних підходах до дослідження, а також враховуючи вплив факторів макро- і мікрооточення. В статье рассматриваются проблемы оценки стратегического развития, предлагаются современные подходы в ресторанном бизнесе к выбору методов анализа и диагностики, основывающиеся на конкретных целях и различных подходах к исследованию, а также учитывающие воздействие факторов макро- и микроокружения.