Методи визначення впливу надійності техніки на ціну нової машини - Кучерова, Г.Ю. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Запропоновано методи визначення впливу надійності техніки на ціну нової продукції машинобудування з урахуванням взаємодії показників безвідмовності, ремонтопридатності та довговічності машини. Предложены методы определения влияния надежности техники на цену новой продукции машиностроения с учетом взаимосвязи показателей безотказности, ремонтопригодности и долговечности машины.