Дослідження та розробка ефективних методів вимірювання параметрів якості молока у контексті підвищення прибутку підприємства - Коренєв, В.Д.; Лазаренко, Д.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
В статті розглядається найефективніший метод визначення параметрів якості молока, а також розробка математичних моделей для зниження похибки визначення жирності молока, що приведе до значного зростання прибутку підприємства. В статье рассматривается самый эффективный метод определения параметров качества молока, а также разработка математических моделей для снижения погрешности определения жирности молока, которое приведет к значительному росту прибыли предприятия.