Південно-Західні акціонерні товариства і цукробурякове виробництво в Київській, Волинській, Подільській губерніях: взаємовпливи розвитку - Кривопішин, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті розкривається вплив Південно-Західних залізниць на прискорення розвитку цукробурякового виробництва в районах, прилеглих до обслуговування рейковим транспортом. В статье рассматривается влияние Юго-Западных железных дорог на развитие свеклосахарного
производства в местностях тяготения к региону обслуживания железнодорожным транспортом. The article represents the influence of South-Western railways on the speed-up of sugar beet production
development in the regions adjacent to those with rail transport service.