Неспокій краєзнавчої душі (До 75-річчя Дмитра Малакова) - Савченко, Г. (Краєзнавство, 2012)
У статті розглянуто основні етапи життя, краєзнавчої діяльності Дмитра Малакова, проаналізовано основні творчі здобутки відомого краєзнавця.