Екскурсії як метод підвищення культурно-професійного рівня учителів в Україні на початку ХХ століття - Грибанова, С. (Краєзнавство, 2012)
В статті розглядаються питання організації та проведення екскурсій в середовищі українського учительства на початку ХХ ст., їх роль у підвищенні професійного рівня вчителів і підготовці майбутніх
керівників екскурсій. В статье рассматриваются вопросы организации и проведения экскурсий в среде украинского учительства в начале ХХ ст., их роль в повышении профессионального уровня учителей и подготовке будущих руководителей экскурсий. The article deals with the questions of arranging and performing excursions among Ukrainian Teachers’
communities at the beginning of the XXth Century. The role in rising professional level of teachers and the
training of future excursion guides are under consideration.