Ташанський парк на Переяславщині: 240 років від заснування - Розовик, Д.; Розовик, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті розкривається історія створення та сучасний стан одного з найстаріших парків України В статье раскрывается история создания и сегодняшнее состояние одного из старейших парков Украины The article is open history about creation and the today’s condition of one of the old Ukrainian park.