Соціальна та економічна складова ефективності використання території при забудові мікрорайону сучасного міста - Орлова, А. (Краєзнавство, 2012)
У статті висвітлюється історія розвитку міст України, розкривається поняття ефективності використання території і надано огляд наукових досліджень з даної проблеми. Аналізуються такі поняття, як містобудівний, соціальний та економічний ефекти при забудові мікрорайону. В статье освещается история развития городов Украины. Раскрывается понятие эффективности использования территории и дан обзор научных исследований по данной проблеме. Анализируются такие понятия как градостроительный, социальный и экономический эффекты при застройке микрорайона. The article highlights the history of cities in Ukraine. It reveals the concept of effi cient use of the territory and
a review of research on this issue. The urban planning, social and economic effects was analyzed in the article.