Краєзнавча енциклопедія України (до 50-річчя ухвалення постанови ЦК КПУ "Про видання "Історії міст і сіл Української РСР") - Бажан, О. (Краєзнавство, 2012)
На основі архівних джерел відтворено етапи підготовки видавничого проекту «Історія міст і сіл
УРСР» в 1960-1970-х роках. На основании архивных источников отражены этапы подготовки издательского проекта «История
городов и сел УССР» в 1960-1970-е годы. On the basis of archives there have been reproduced the steps of arranging the publishing project “History of
Towns and Villages of Ukrainian Soviet Socialist Republic” in 1960-1970-ies.