Еволюція концепцій контролінгу: історичний нарис - Кушнір, І.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті висвітлюється еволюція концепцій контролінгу, обґрунтовано необхідність впорядкування їх класифікацій за актуалізованими ознаками. В статье освещается эволюция концепций контроллинга, обоснована необходимость упорядочивания их классификаций по актуализированным признакам.