Формування бухгалтерської звітності у процесах реорганізації промислових підприємств - Ращупкіна, В.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті обґрунтовано методичні підходи щодо складання бухгалтерської звітності у реорганізаційних процесах враховуючи практичні аспекти. В статье обоснованы методические подходы относительно составления бухгалтерской отчетности в реорганизационных процессах учитывая практические аспекты.