Правляча номенклатура Української РСР 1945–1964 рр.: характеристика джерельного комплексу - Киридон, П. (Краєзнавство, 2012)
Пропонується огляд джерельної бази проблеми інституціоналізації та функціонування партійно-
державної номенклатури Української РСР 1945 – 1964 років. Предлагается обзор источниковой базы проблемы институционализации и функционирования
партийно-государственной номенклатуры Украинской ССР в 1945 – 1964 годах. Sources base observation of the institutionalization and functioning of the party-State nomenclature of the
Ukrainian SSR in 1945-1964 are proposed in this article.