Наукова та суспільно-політична діяльність академіка А. Люльки - Дрок, П. (Краєзнавство, 2012)
У статті висвітлюється основні віхи життя та розглядаються досягнення ученого й розробника
турбореактивних двигунів Архипа Люльки В статье рассказывается об основных вехах жизни и рассматриваются достижения ученого и разработчика турбореактивных двигателей Архипа Люльки. The article represents the main life stages and the achievements of the scientist and creator of turboactive
engines Arkhyp Liulka.