Науково-документальна серія книг "Реабілітовані історією" у контексті діяльності Національної спілки краєзнавців України - Подкур, Р. (Краєзнавство, 2012)
У статті досліджуються політичні передумови появи видавничого проекту науково-документальної
серії книг «Реабілітовані історією» та роль членів Національної спілки краєзнавців України у підготовці книг обласних томів. В статье исследуются политические условия появления издательского проекта научно-
документальной серии книг «Реабилитированные историей» и роль членов Национального союза краеведов Украины в подготовке книг областных томов. The article explores the political conditions for the appearance of the publishing project of scientifi cdocumentary
book series «Rehabilitated history» and the role of members of the National Union of Ukrainian
ethnographers to books of regional volumes.