Вшанування пам’яті фундатора Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав" М.І.Сікорського - Жам, О.; Ткаченко, Н. (Краєзнавство, 2012)
У статті висвітлюються заходи з ушанування пам’яті видатного музеєзнавця, краєзнавця, громадського діяча Михайла Івановича Сікорського – фундатора Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав». В статье рассматриваются мероприятия по увековечиванию памяти известного музееведа, краеведа, общественного деятеля Михаила Ивановича Сикорского – фундатора Национального историко-
этнографического заповедника «Переяслав». In the article consider measure of perpetuate the memory about specialist in museum management, student
of local lore, public ligure Mykhaylo Ivanovych Sicorsky – founder of National historical-ethnographic
preserve «Pereyaslav».