Пам’яті Григорія Гуртового (Краєзнавство, 2012)
1 вересня 2012 року після важкої хвороби відійшов у вічність видатний український музеєзнавець, історик-краєзнавець, засновник Торчинського історичного музею Григорій
Олександрович Гуртовий.